تحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی

توضیحات: فایل دارای 14 صفحه در قالب word و قابل ویرایش. بخشی از متن : اگرچه تشخیص بین آبجو، شراب و نوشیدنی الکلی با سایر نوشابههای الکلی شناخته شده، به خوبی امکتحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی|32033405|sarzamindoost|تحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی,تحقیق درباره مخمرها,مقاله درباره مخمر
با ما همراه باشید با موضوع تحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی

توضیحات:



فایل دارای 14 صفحه در قالب word و قابل ویرایش.



بخشی از متن :



اگرچه تشخیص بین آبجو، شراب و نوشیدنی الکلی با سایر نوشابه‌های الکلی شناخته شده، به خوبی امکان‌پذیر است، اما؛ آنها در یک چیز با هم مشترکند. آنها همگی فراوردة تخمیر بوسیلة مخمرها؛ به میزان بیشتر «ساکارومایسس سرویزیه» و «ساکارومایسس آویوم» یا در مورد آبجوها، معمولاً «ساکارومایسس کارلزبورجینِزیز» هستند.



مخمر چیست؟



مخمر‌ها، همانطور که می‌دانید، فاقد میسیلیوم می‌باشند. آنها قارچ‌های تک‌یاخته‌ای هستند که به صورت غیرجنسی توسط جوانه زدن یا شکافتن، تکثیر می‌گردند.



ـ قارچ‌های تک‌سلولی میکروسکوپی دارای زندگی آزاد.



ـ فاقد کلروفیل بوده و هتروتروف می‌باشند.



ـ مشخص شده که دارای یک پراکندگی و انتشار وسیع در طبیعت‌اند.



ـ با جوانه‌زدن یا شکافتن، شکل تازه‌ای از رشد و نمو را به صورت غیرجنسی دارا می‌باشند.



ـ سلول‌های مخمر بزرگتر از سلول‌های باکتریایی‌اند.



ـ در مدت زمان تکاملی، سازگاری بیشتری پیدا کرده‌اند.



ـ اندازه سلول‌های مخمر تقریباً 8-6 میکرون است.



ـ امکان دارد که کروی، تخم‌مرغی یا استوانه‌ای شکل باشند.



­­ـ به صورت سلول‌های میله‌ای و کروی شکل در زیر میکروسکوپ دیده شده است.



ـ جدیداً مخمرها در حقیقت باکتری به حساب می‌آیند.



ـ مخمر به عنوان یک مکمل ویتامینی خوراکی می‌باشد، زیرا؛ دارای 50% پروتئین می‌باشد.



ـ مخمر یک منبع غنی از ویتامین ب، نیاسین (اسید نیکوتینیک) و اسید فولیک است.



ـ مخمر به صورت خشک و بسته‌بندی شده به فروش می‌رسد.







فهرست مطالب: