تحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الكلی

توضیحات: فایل دارای 14 صفحه در قالب word و قابل ویرایش. بخشی از متن : اگرچه تشخیص بین آبجو، شراب و نوشیدنی الكلی با سایر نوشابههای الكلی شناخته شده، به خوبی امكتحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الكلی|40276749|sarzamindoost|تحقیق درباره مخمر,مقاله درباره نقش مخمر در تولید,تحقیق درباره نقش مخمر در تولید
با ما همراه باشید با موضوع تحقیق درباره نقش مخمر در تولید مشروبات الكلی

توضیحات:

فایل دارای 14 صفحه در قالب word و قابل ویرایش.

بخشی از متن :

اگرچه تشخیص بین آبجو، شراب و نوشیدنی الكلی با سایر نوشابه‌های الكلی شناخته شده، به خوبی امكان‌پذیر است، اما؛ آنها در یك چیز با هم مشتركند. آنها همگی فراوردة تخمیر بوسیلة مخمرها؛ به میزان بیشتر «ساكارومایسس سرویزیه» و «ساكارومایسس آویوم» یا در مورد آبجوها، معمولاً «ساكارومایسس كارلزبورجینِزیز» هستند.

مخمر چیست؟

مخمر‌ها، همانطور كه می‌دانید، فاقد میسیلیوم می‌باشند. آنها قارچ‌های تك‌یاخته‌ای هستند كه به صورت غیرجنسی توسط جوانه زدن یا شكافتن، تكثیر می‌گردند.

ـ قارچ‌های تك‌سلولی میكروسكوپی دارای زندگی آزاد.

ـ فاقد كلروفیل بوده و هتروتروف می‌باشند.

ـ مشخص شده كه دارای یك پراكندگی و انتشار وسیع در طبیعت‌اند.

ـ با جوانه‌زدن یا شكافتن، شكل تازه‌ای از رشد و نمو را به صورت غیرجنسی دارا می‌باشند.

ـ سلول‌های مخمر بزرگتر از سلول‌های باكتریایی‌اند.

ـ در مدت زمان تكاملی، سازگاری بیشتری پیدا كرده‌اند.

ـ اندازه سلول‌های مخمر تقریباً 8-6 میكرون است.

ـ امكان دارد كه كروی، تخم‌مرغی یا استوانه‌ای شكل باشند.

­­ـ به صورت سلول‌های میله‌ای و كروی شكل در زیر میكروسكوپ دیده شده است.

ـ جدیداً مخمرها در حقیقت باكتری به حساب می‌آیند.

ـ مخمر به عنوان یك مكمل ویتامینی خوراكی می‌باشد، زیرا؛ دارای 50% پروتئین می‌باشد.

ـ مخمر یك منبع غنی از ویتامین ب، نیاسین (اسید نیكوتینیك) و اسید فولیك است.

ـ مخمر به صورت خشك و بسته‌بندی شده به فروش می‌رسد.

فهرست مطالب: